Novosti

Silane Guard – tečnog stakla, mišljenja, komentare, cijena, gdje kupiti,

font> & nbsp;

Uključeno u komponentama Silan Willson garde na osnovu Milanovich polimera može naškoditi zdravlju.

Kada radite štap na osnovna pravila osobne sigurnosti: EM>

1. Tretman mora biti izvedena na otvorenom ili u dobro provjetrenom prostoru.
2. Sve operacije koje uključuju primjenu izvršiti samo uz zaštitne rukavice. Stranica 3. Ne izlažite Silan garde na izloženoj koži i odjeću. Ako to sprečili nije uspjelo, odmah ih isperite toplom vodom.

Opće upute Silan Guard

Ne otvarajte unaprijed! Kada curenja – gubi svoja svojstva

.

Liječenje treba biti samo površinski nanosi bojom.

Nemojte nanositi sastav na staklo, krom proizvodi, gumene brtve, dijelovi nebojenog plastike.

Svi radovi se izvode uz upotrebu čiste kože tkaninu (od mikrovlakana).

zatvorenoj ambalaži čuvati u tamnom mjestu na temperaturi do 40 ° C u uspravnom položaju.

POŠTOVANJE vremenskim intervalima!

za proljeće / jesen u sjeni (10 ° C ~ 20 ° C).

 • Vrijeme polimerizacije je 10 minuta.
 • Vreme obrišite do 5 minuta.

Summer u sjeni (20 ° C ~ 35 ° C).

 • Vrijeme polimerizacije je 5 minuta.
 • Vrijeme brisanja – 3 minute

.

Ne primjenjivati ​​na vrućim površinama i na direktnom suncu!

Zimski na suncu (manje od 10 ° C).

 • vrijeme polimerizacije -. 15 minuta ​​li>
 • Vreme obrišite 10 minuta.

Nemojte koristiti na niskim temperaturama!

ručicu za automobil u DIJELOVI

 1. Vrata (boku)
 2. napa
 3. Krovna
 4. prtljažnik i zadnje strane automobila.
 5. OL>

  Tehnologije primjene Silan Guard

  Nakon obrade, snaga je premaz pojačan direktnom suncu. Tečnost je namijenjen za jednokratnu upotrebu. Smanjenja pritiska u bočicu sastav nije predmet dugoročno skladištenje.
  Nakon tretmana ne preporučuje za pranje automobila za 1 tjedan. Za nedelju dana možete oprati automobil čak iu automatskim pranje automobila. U budućnosti, samo posjetite autopraonici.
  Nakon tretmana ne koristiti abrazivna poljski. U slučaju korištenja abraziva vosak je potrebno da se ponovo primijeniti Silan garde.
  Efekt se neće postići ako se ostavi da se osuši za dugo vremena bez brisanja.

  Fotografije / video originalnog seta SG

  želim da podelim osobnog iskustva sa japanskim tečnog stakla Silan garde. Tokom obrade tijela snimljen kamerom stanje limarije prije nanošenja premaza i nakon procijeniti stvarnu djelotvornost proizvoda. Sve je izvršena u skladu sa uputstvima (stupila u kompletu).

  Dakle, kao što je preporučeno u uputstvima, odvezao do autopraonici da sprovede temeljita čišćenja organizma. Su koristili uslugu – uklanjanje iz tijela bitumena i katrana. Moj auto nije stara (2 godine), tako da nije potrebno mnogo priprema i preliminarni duboko poliranje. Ako imate kamenčića, onda ćete morati da se očisti i slikam.

  Nakon čišćenja napustio rublje na preko noći da ga potpuno osuši. Apsolutno čista i potpuno suha površina je najvažniji uslov uspješnog korištenja japanskih nokte.

  Slijedeći dan i drugu fazu! Tokom noći tijelo potpuno suhi. Pažljivo sam obrisao sa vlažnom mikrofiber krpu, odmah osušiti s drugom krpom. Snimljen kao NPK. Kao što možete vidjeti, tijelo ima malih ogrebotina, mala ogrebotina, izbledela boja.

  puta Processing proveo u garaži pod otvorenim nebom, na toplom jeseni Vrijeme je to moguće. Temperatura je +10 stupnjeva, bez vjetra, bez oblaka. Rukovanje na ulici u temperaturi ispod nule se ne preporučuje proizvođač. EM>

  U početku identifikovani redoslijed oblaganja blatobrane, vrata, hauba, krov (podijeljena je u dva dijela), prtljažnik. Sada dolazi do izražaja silan čuvar stakla. Prvo, sastav sprej je temeljito uzdrman nekoliko puta. Zatim ravnomjerno i uzdužnih pokretima nanosi proizvod na površinu posebne spužve (stupila u kompletu). Onda slikam sastav na element, gledajući pažljivo, da bi izbegli praznine uzrokovane na alat je vizuelno vidi na tijelu. Pritisnuti ili RUB nije potrebno.

  Kako se ispostavilo, tretman tijela automobila ovog dijela – ne može biti jednostavnije! To se distribuira i raspolirovyvayut lako. Imao sam iskustvo korištenja tečne staklo garda, mnogo je teže raspolirovyvayut.

  Nakon tretmana sa sastavom svih dijelova tijela u jednom sloju, sredstva (koristite zapremine 57 ml) je bilo oko pola.

  Dakle, ako su svi nastupiti na određeno proizvođač tehnologije, jedan takav kontejner je dovoljno za tretman tijela u dva sloja. Ali drugi sloj se može primijeniti samo nakon najmanje sat vremena nakon prvog brisanja.

  Sjajni i dobiti ogledalo!
  Zatim je čekao 10 minuta, primjenjuje sastav je presušilo i počeo da briše.

  komplet japanskog pokrivenosti uključena za ovu većinu poseban mikrovlakana. Raspolirovka obavlja bez primjene pritiska olako. Radio sa dijelova tijela u istim redoslijedom kao prilikom prijave sastav.

  čitav proces primjene tečnog stakla mi je oko dva sata. polako je radio pažljivo. Efekat ove nezavisni trgovac me impresionirao 100%! Mašina je stekao svijetle izgled, blesnuo kao ogledalo.

  Pogledati fotografije prije i poslije Silan Guard

  Present ranije ogrebotina, da se ne vide. Oni nisu! Moj auto je kao novo. Cilj je postignut, tijelo mog auta je dobro zaštićen od manjih ogrebotina, paučine, ogrebotine čvrste mikrofilm.

  Na video, i pokušao sam da pokažem posledicu ogledalo. A takav predivan sjaj nakon 1. sloj Poljski Silan Guard!

  sam i na video snimku koju je film koji odbija. Hidrofobne svojstva ona je stvarno super. Kao što je preporučeno, automobil se ne pere nedelju dana. Tokom tog vremena, prašina na tijelu fit ravnomjerno, ali kiša je oprala čista.

  Dozvolite mi da vas podsjetim da se proizvođač ne preporučuje za pranje automobila nakon tretmana s tekućim staklom u roku od 1 tjedna.
  Film treba da se u potpunosti Harden, tako da iskoristi auto nakon obrade, ali bez sudopera!

  Nakon mjesec dana aktivnog rada stroja za pranje, rezultat je isti – ona je takođe izgleda predivno
  svijetle boje, lijepa cipela, bez ogrebotine, bez ogrebotina.. Blata, vode kao odmah počinje teče. Sada je mnogo manje vjerojatno da ide u pranje automobila, kao automobil ostaje čist i duže. Rezultat. To stvarno radi savršeno japanski proizvod koji štedi za auto i novčanik!

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...