Novosti

Handy Heater – mišljenja, komentare, cijena, gdje kupiti

Handy grijača je prijenosni grijač koji brzo grije prostoriju i, kao što je navedeno od strane proizvođača i potvrđena od strane korisnika omogućuje da sačuvate na računu grijanje.

proizvod ima sljedeće prednosti:

 • Povezuje na bilo koji izlaz, vertikalna ili horizontalna (rotirajući priključak).
 • kompaktan i praktičan za putovanje.
 • Brzo i jednostavno grijani.
 • Energetska 350 Watts.
 • Podesivi termostat.
 • Programmable 12-satni timer.
 • Auto-off timer
 • Tihi rad.
 • Oslobađa trgu.
 • Warms do 23 kvadratnih metara.

grijač ima velike mogućnosti. Za kompaktne uređaje impresivno postavke niskog i visokog nivoa ventilatora, timer i dobar raspon temperature.

Prodaje se u sljedećim zemljama:

Sadržaj

 1. Pregled Handy grijač
 2. Design
 3. Upute za upotrebu
 4. Komentari od stvarnih korisnika
 5. Gdje kupiti, koliko?
 6. OL>

  Pregled Handy grijač

  Handy grijača je električna grijalica koja može zagrijati sobu veličine do 23 četvornih metara. Zahvaljujući digitalnim tajmerom, kontrola temperature i ugrađenu zaštitu od strujnog udara povezivanje na bilo koji utičnicu. Proizvod će zagrijati prostoriju i uštedjeti novac na račune za grijanje.

  Prijenosni grijači nisu novi koncept, i prodaje u Robne kuće ili drugim maloprodajnim sa širokim izborom veličina i mogućnosti naplate. Takvi uređaji su popularne, jer su sistemi grijanja mnogih kuća ili ne mogu nositi sa mrazevi i ne daju dovoljno topline, ili su neekonomično za kratkotrajnu upotrebu.

  Ovaj uređaj je vrlo mala i ima kapacitet od 350 vati. Iako je proizvod može zagrijati sobu s površinom od 23 kvadratnih metara (veličina standardne spavaće sobe), smatra se prikladnije za male prostore, kao što su kupaonice, ured Office. Također je zgodno da se putovanje u šatorima, vozova, automobila ovaj uređaj će biti neophodna.

  Handy grijača emitira topli zrak koji osjeća i miriše baš kao i za kosu duva vazduh. default uređaj je podešen na 30 stupnjeva Celzija, a brzina je postavljena na visokom nivou. Korisnik može podesiti temperatura od 15 do 33 stepena Celzijusa i postavite brzinu visok ili nizak. Postoji tajmer koji vam omogućava da ga podesiti za 1-12 sati.

  S obzirom na termostat noću, možete ostaviti uređaj bez straha da će “rana” puno kilovata struje.

  Kompaktni dizajn idealan za ured, terase, kupaonice, hostelima, kampovima, podruma, garaže, i još mnogo toga. U tom procesu, uređaj ostaje hladna na dodir.

  Design Handy grijač

  Smart, inovativni proizvođač dizajn Handy grijača proglašenju njegov proizvod je kompaktan u veličini, ali u isto vrijeme, moćne performanse zahvaljujući izolacijskog dizajn Termo-keramike.

  dizajn, kao što je navedeno, postoji pružio podesiv termostat za kontrolu temperature. Zrak kruži ventilator sa dvije brzine. Digitalni prikaz temperature i timer za uključivanje / isključivanje za poboljšanje upotrebljivosti.

  Upute za upotrebu Handy grijač

  U kutiji s ovim proizvodom ugrađena instrukcija, koji pruža smjernice o radu ovog uređaja.

  1. Za montažu grijača po mogućnosti na zid.
  2. Uvijek uključite grijač direktno u zidnu utičnicu. Nikada ne koristite produžni kabel ili napajanje.
  3. Od grijača vrući zrak izlazi. Da biste izbjegli opekotine, ne dozvoli da goloj koži biti u neposrednoj blizini u blizini running machine.
  4. Držite zapaljive stvari, kao što su namještaj, jastuci, posteljina, radovi, odjeća i zavjese na udaljenosti od najmanje jednog metra od obe strane grijača.
  5. Ovaj uređaj nije namijenjen za korištenje u područjima s visokom vlagom.
  6. Nikada ne postavljajte jedinicu gdje može pasti u kadu ili drugim sličnim mjestima.
  7. Pogodno samo za internu upotrebu.
  8. OL>

   Gdje kupiti, koliko Handy grijač?

   konvencionalne trgovine takav proizvod teško kupiti, a zatim po napuhanim cijeni (oko 30-50 dolara po jedinici). Možete uštedjeti novac naručivanja proizvoda u online trgovini.

   Da naručiti, pritisnite zelenu tipku (ispod) i popunite povratne informacije. Tijekom dana će kontaktirati radnju i navesti neke detalje kako.

   Dostava se vrši nekoliko mail usluge (možete izabrati najpogodniji za vas), i traje 2-5 dana. Pouzećem.

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...