Potencija

Aqua Disiac – Parfem sa feromonima, recenzije, komentare, cijena, Kako funkcionira?

Koje su feromoni?

feromona je hormon aktivne supstance koje dolaze iz naše kože. Ako ga prevesti iz grčkog jezika doslovno, to će zvučati kao “privlačenje hormon”. Produkcija je žlijezda kože oba spola, feromon stimulira koliko bi žene kao muškarci. Naučnici su dokazali da postoji direktna zavisnost od količine proizvedene “atrakcija hormoni” i seksualnosti. Dakle, ako je vaš žlijezde kože proizvode feromone malo, onda je vaš seksualnost je u očima suprotnog spola proporcionalno mala. Što učiniti u ovom slučaju? Da bi se održala njihova žalba posebnim sredstvima, na primjer, parfemi sa feromonima.

Parfemi sa feromonima: cijenu i gdje kupiti

Naš blog TutKnow.ru nema trgovine, molim vas nemojte uputit u komentarima na ovaj komentar pitanja u vezi s kupnjom, isporuku i plaćanje robe. Da kupi ženske ili muške parfeme sa feromonima Aqua Disiac je službeni online trgovine.

cijeni od parfema sa feromonima Aqua Disiac:

Kako hormona privlačnosti?

“Privlačenje hormon” doživljava se udiše kroz nos. Stoga, to je najlakše prenijeti na predmet svojih snova kroz ugodan nenametljiv miris parfema. Nauka je dokazala da je nos svako živo biće nalazi vomeronazalni željeza. Takođe šalje hormonalni signal do mozga (točnije, u supkortikalnim regiji). Kako da ne pokušavaju da eksperimentišu sa mirisima i inhalacije, ne miriše … hormoni, feromoni ne miriše nigdje i ni pod kojim okolnostima. Ali dosta njihovih malih iznosa (doslovno kap), a efekt će vas impresionirati i one oko će vas vide kao seksualni objekt. To je moćan alat zavođenja i realizaciji svojih fantazija.

Svojstva parfem sa feromonima Aqua Disiac

Feromoni ne mijenjaju parfem zbog “besaratinia” imovine. Dakle, možete odabrati bilo koji parfem da mirišeš, njihova imovina će ostati nepromijenjen – privući. Ovo je dobra prilika da se osjećaju i da iskuse strastvena ljubav na prvi pogled. Ali ovo nije prva u komunalne imovine, kao što su parfem Aqua Disiac sadrži feromone i djeluju kao da:

  • trebate romantičnu datum i jake senzacije;
  • želite biti sjajnije, privlačnije;
  • srama, nelagode i krutost vas spriječiti da žive punim životom;
  • želite ažurirati svoj bračni odnos i zapali ta osećanja sa osvetom;
  • biti nervozni i ljuti partnera;
  • Samo želim da se oslobodite depresije i biti u dobrom raspoloženju.

Nanesite parfem s feromonima Aqua Disiac dovoljno samo pomazao kao znojenja loptu zglobovi, vrat i iza ušiju. Žene koje se nadaju da će inspirisati partneru ljubav igre da se prijave parfem s feromonima Aqua Disiac može biti na bilo kojem mjestu, važno je da ne pretjerate iznos.

Ko može da koristi parfem s feromonima?

Muškarci i žene. Konkretno, parfema Aqua Disiac razvijen za svaki pol posebno. Tu je i skroman ljepote, što nije dovoljno muškaraca zajedništvo. Stručnjaci posebno preporučiti onima dame koji su već dugo usamljen, neodlučne i stidljiv. Kojima je teško ispuniti.

Žene koje žele da povećaju libido partnera. U neposrednoj blizini, udišući miris da muškarci ne mogu odoljeti ženama tijelo. Strastvene ponašanje partnera će vam Wake u predator.

Perfume Aqua Disiac možete eliminirati krutost u krevetu sa muškarcem. Oni otkrivaju puni prirodni potencijal prirodno. Želim da se osjećaju kao kraljice srca muškaraca? Vrlo jednostavno.

  • Pročitajte naš članak o izboru parfema, koje vrste postoje i kako odabrati pravu miris.

Kritike o parfem s feromonima Aqua Disiac

Koliko sporova izbio oko utjecaj feromona na seksualnost … A koliko ne bi zakleti na Internetu nisu primili strastvena ljubav, i pisanje negativnih komentara, ipak iznos kupnje parfema Aqua Disiac je samo raste. Ako bi bilo efekta, onda ne bi bilo diskusije. Međutim, veliki broj pozitivnih komentara ne pomažu ženama da naprave pravi izbor u bilo kojoj dobi. Na primjer:

Veronica, starosti 31

Moje sumnje, nema granica: buy-ne kupujte parfem s feromonima? U samoj sam osoba neodlučna i ja bih radije ostati na marginama, dok drugi razumiju. No, interes je uvijek nadjačala. Apsolutno anonimno sam kupio Aqua Disiac čitanje, uz pozitivne kritike jer je lakše učiniti putem Interneta. I pokušao ih na vratu i ispod kose prije odlaska na kino sa prijateljem. Bio sam iznenađen kada pažnju muškaraca skoncentrirobalos na mene, a ne na moja lepa devojka Marina. Bio sam dvostruko zadovoljan. Sada znam da je naoružan i opasan.

Milena, 36 godina

Nakon razvoda Osjećao sam se kao zemlju zakucao pod nogama: stara, nesretan, usamljenost me depresivnim miša boravak-at-home. Izgleda da sam bio vrlo jadno, ako mene nove godine dao parfem s feromonima Aqua Disiac. Pročitajte i način njihove primjene. Je sve lakše nego što sam mislio. Prva meta i eksperiment imam susjeda-neženja. On voli samo moji psi, žena za njega tamo. Morao da se nosi s njim slučajno u lift … prvi sastanak je bio izvanredan. Preporučujemo.

Valentine, (starost nije navedeno)

vrlo rijetko moj muž počeo da se povuče, a ja sam počeo da primijetiti neugodno izgled i žensko ima plavu kosu na njegovoj jakni … Dakle, kao što je muž mi njegovati, skandal je nestao. Mudro – kupio Život Seksi parfem s feromonima, puno zanimljivih Čitao sam o tome neuhvatljiv hormona. Opisati kako sam ih neće, ali ko želi da zadrži svog muža kažu: samo treba da ponovo postane atraktivna za začiniti seksualni život, koji će biti fiksna, a zatim tigra nigdje nećete nigdje P. >

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...